Geen producten in winkelkar

  • Totaal: € 0,00
  • Aantal items: 0
  • Ticketnummer: 625273

Bedankt voor het winkelen

Afhaling in Het Viskraam in Merelbeke

U kan uw bestelling na een halve dag reeds afhalen in Het Viskraam, onze winkel aan de hundelgemsesteenweg 63, 9820 Merelbeke. Voor schotels dient u best 24-36 uren op voorhand te bestellen. Wij zijn open van dinsdag tot vrijdag van 9u-18u30, op zaterdag van 9u-18u en op zondag van 10-11u.
Bij het bevestigen van uw bestelling kan u het afhaalmoment kiezen.
Check onze website voor de uitzonderlijke openingsuren tijdens de eindejaarsperode.

 

Betaling

U betaalt pas bij afhaling. Aangezien wij het juiste gewicht van uw bestelde goederen pas kennen wanneer uw bestelling is klaargemaakt, is het immers niet mogelijk op voorhand te betalen.

 

Prijzen

Wegens de sterk schommelende prijzen van verse vis en schaal- en schelpdieren, hanteren wij dagprijzen waardoor de aangerekende prijzen kunnen afwijken van de prijzen op het moment van bestelling. Meestal gaat het hier over kleine afwijkingen tenzij er een tekort is aan bepaalde vissoorten, bvb. wegens storm. Indien u de afwijking te groot vindt op moment van afhaling, kan u gerust dat deel van de bestelling vervangen of annuleren.

 

Meer vragen?

Zie onze website www.hetviskraam.be, volg onze facebookpagina, bezoek onze winkel of contacteer ons op info@hetviskraam.be of telefonisch 09/279 20 20.