item3

 


Het Viskraam
Hundelgemsesteenweg 63
9820 Merelbeke


Openingsuren:

Dinsdag tot Vrijdag
9:00 tot 18:30 doorlopend

Zaterdag
9:00 tot 18:00 doorlopend

Zondag
Enkel afhaling bestellingen en schotels
10:00 tot 11:00

Historiek

Neem de 25 jaar ervaring van Vishandel Patrick. Voeg hier het jeugdige enthousiasme van vistraiteur Tisvis aan toe en werk af met vier generaties knowhow van de visspecialisten bij Meersschaut.

Het resultaat is Het Viskraam, een gloednieuwe viswinkel die nu al bekend staat om zijn ongebreideld enthousiasme en toegewijd perfectionisme. En dat proeft u tot in de kleinste details.

Vishandel Meersschaut

Vishandel Meersschaut is de vierde generatie van een vishandelaarsfamilie die in Gent heel bekend is. Het begon allemaal in 1846, meer dan 150 jaar geleden. Midden de vorige eeuw was de vishandel gevestigd in de Hundelgemsesteenweg, dichtbij onze huidige winkel. De voorbije 20 jaar was de winkel gevestigd in Ledeberg. Wegens belangrijke wegwerkzaamheden in Ledeberg, werd beslist een gloednieuwe viswinkel in te richten op de locatie van de vroegere Mossel- en Vishandel Patrick in Merelbeke. Op slechts 3 km afstand van onze winkel in Ledeberg. De ligging, het pand en de inrichting van onze winkel waren aan vernieuwing toe.

Om het uitgebreide assortiment van kwaliteitsvis te kunnen bieden, is de winkelruimte vergroot en is zoals in onze vorige winkel een zeer ruime vistoog voorzien.

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats, daarbij willen wij u een zo goed mogelijke service aanbieden met onze kennis en ervaring als troef. Niet voor niets is dit de 4e generatie vishandel. 
Bij ons kan u nog zien en kiezen welke tong er voor u gefileerd wordt. De diversiteit van onze vissoorten is buitengewoon en desgewenst zullen wij u altijd helpen uw keuze te maken, rekening houdend met seizoen en prijs.

Vishandel Patrick

Vishandel Patrick is meer dan 25 geleden begonnen met een "viskraam" op de openbare markten. Kort daarna zijn Patrick en zijn echtgenote hun winkel begonnen op de huidige locatie van Het Viskraam. Vishandel Patrick was en is nog steeds in de wijde omgeving bekend wegens zijn hoge kwaliteitsniveau, ruime assortiment heerlijke bereidingen en het perfectionisme dat zich uit in zowel het aanbod van producten, service en kwaliteit van gebouw en inrichting.
Nadat Patrick zijn vennootschap had verkocht in 2006, is hij nu met vol enthousiasme terug. "Patrick is back"!